top of page

De evenementen

De volgende events van/met Nederland Studio's

IMG_2420_edited_edited_edited.png

Het Blauwe Podium

Over dit podium (HBP)

 

Het Blauwe Podium is een 'open mic' podium speciaal voor amateur-zingers. Onder het motto 'Stem voor Zingen!' wenst HBP in een vriendelijke sfeer iedereen de kans te geven eens te zingen. HBP is laagdrempelig en dus voor iedereen, jong en oud. 

 

Het concept HBP is ontworpen door Guus Westdorp. Ontstaan als buitenpodium gedurende zomermaanden reist het tegenwoordig door het land en verrijst op de meest uiteenlopende en vaak oneigenlijke lokaties. Het eenvoudige concept: piano, podium & zingen maar, werkt als een enorme sfeermaker en verbinder. 

 

Guus Westdorp: 'Mijn initiatief begon als burgerinitiatief en is bedoeld om meer ‘vriendelijke schoonheid’ naar buiten te brengen. Laat je horen! Met een sterke voorliefde te werken met amateurs ('amare= houden van') probeer ik deze wereld wat mooier te kleuren. 

Na een droom over een blauwe postzegel, die ik buiten vond, zag ik al snel de betekenis: blauw is mijn lievelingskleur, de kleur van de creativiteit en ook van de stad Delft. 'Het Blauwe Podium' werd een delftsblauwe tegel, waarop wijsheden tot leven gewekt worden. Gewoon door mensen, gewoon door ons. 

bottom of page